MR SUSHI & MISS WOK HILVERSUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 5011 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mr Sushi & Miss Wok Hilversum. Meer weten? Ontdek meer

28 feb 2024 om 10:36 Ik had een poke bowl tuna besteld, maar er zat alleen avocado, komkommer en tonijn bij. Beetje karige bedoeling!
25 feb 2024 om 20:01 Fresh and great quality
25 feb 2024 om 13:13 Bezorgtijd 15 min eerder dan aangegeven top! Opmerkingen keurig opgevolgd. Eten heerlijk beetje veel rijst in de handrol.
24 feb 2024 om 21:05 De Japanse rijsttafel was niet lekker. De bezorging duurde veel te lang, zonder bericht. Bij een informerend telefoontje hoorde we dat er pas compensatie is als je bestelling 2 uur te laat komt? Niet bestellen hier helaas.
22 feb 2024 om 19:43 Heerlijke sushi
22 feb 2024 om 10:19 Heerlijk zoals altijd! Bezorging ook snel en super!
17 feb 2024 om 21:22 Had wat meer moeten bestellen, maar was erg lekker.
16 feb 2024 om 23:15 Toppie zo als bijna altijd
15 feb 2024 om 17:09 Eten was prima, maar veel te lang gewacht ondanks bestelling uren van te voren voor een specifieke tijd, en alles wat warm moest zijn was koud. Erg jammer
15 feb 2024 om 8:54 De bestelling kwam 30 minuten te laat en dat terwijl ik in de middag al had besteld. Na twee keer bellen kon er een matig excuus vanaf. Was netjes geweest als ik even geïnformeerd zou zijn dat de bestelling 30 min later komt.
14 feb 2024 om 22:35 Yakatori stokjes waren mega droog, als of het van de dag ervoor opnieuw verwarmt was. Bah!
14 feb 2024 om 20:36 Het is er nog niet bout tent