MR SUSHI & MISS WOK HILVERSUM

MR SUSHI & MISS WOK HILVERSUM Take-away, delivery & catering

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3421 beoordelingen
29 mrt 2020 om 22:26 Snelle bezorging en eten was goed. Voor herhaling vatbaar.
29 mrt 2020 om 20:02 Bezorging was precies volgens afspraak. Kwaliteit van het eten was dit keer verassend onder de maat. Nog nooit eerder meegemaakt hier. Prima te eten maar niet zo fris en vers als normaal.
29 mrt 2020 om 15:48 The sushi is good but the delivery time is also at least 30min later than they promised. It always take more than 1,5hours ...this is quite annoying. And the promo code that they offered me, it didn’t work and they didn’t reply my message about it.
28 mrt 2020 om 22:44 Veelste lang moeten wachten op de bestelling. Wel een vriendelijke bezorger aan de deur. Helaas vond ik de sushi minder dan normaal.
28 mrt 2020 om 21:27 18:30 besteld, 20:30 geleverd. Dus geen 90 maar 120 minuten. Eten was matig
28 mrt 2020 om 10:41 Splendid food, punctual delivery
28 mrt 2020 om 4:22 Verrukkelijk! Dank voor de bezorging ook voor een kleine order!
27 mrt 2020 om 22:02 Bar slecht vandaag, bedorven tonijn rollen erin. Contact gezocht dan roepen dat het pees is en derna maar foto moeten maken en op de site klachtenlijn moeten zoeken die nergens te vinden is. Via fb ook geen antwoord. Beetje jammer
27 mrt 2020 om 8:29 Snel en altijd lekker en vers!
27 mrt 2020 om 7:24 Excellent food. They were running a little late re delivery and they called to let us know .. excellent service
26 mrt 2020 om 23:12 De spring rolls were heavenly, sushi fresh the pickled ginger the best I have had in a long time.
24 mrt 2020 om 21:44 Enkel de helft van de bestelling kwam aan en toen ik erover belde werd ik eerst 5 keer in de wachtrij gezet voordat ik zonder pardon werd opgehangen. Nog nooit meegemaakt en ga hier nooit meer bestellen.